Hjerternes jul

Hjerternes jul

Hjerternes jul – Jul for de jule-løse

Hvert år hører vi om børn og voksne, der tilbringer julen alene, selv om det, de allerhelst vil er at fejre jul, lige som alle andre mennesker omkring dem.

Der kan være mange gode grunde til ikke at fejre jul, selv om man gerne vil. Årsagerne kan være forskellige men ønsket om at fejre jul sammen med andre kan godt være stærkt og fælles for alle.

Derfor er Frivilligcenter Furesø, Furesø Fontænehus og byrådsmedlem Hasan Yilmaz gået sammen om at invitere til julefest med de gode traditioner: juletræ, gaver, julemand, sang, historier og spisning. Vi kalder det Hjerternes Jul og inviterer alle børn, unge og voksne.

Hjerternes Jul skal jo være åben for alle, uanset pengepung, så prisen for at deltage er kun kr. 25 for voksne og kr. 10 for børn. Billetter kan købes i Frivilligcentret og Fontænehuset.

Tilmeldingsfrist er 19. december. Hvis du vil være sikker på at komme med, så tilmeld dig hurtigt, vi har kun plads til 150 deltagere.

Hjerternes Jul finder sted tirsdag 24. december kl. 15-19 i Stien, Paltholmterrasserne 1, Farum. Vi starter med kaffe, kakao og sødt, hører julehistorier og synger julesange, møder julemanden, får gaver og spiser julemad.

Kontakt Malene Graff – leder i Fontænehuset, hvis du vil høre mere.

Og se mere her: Støt Hjerternes Jul

info@fh3500.dk

tlf.:24 99 94 49