Trykkeriet

I efteråret 2017 opkøbte Fontænehuset Furesø trykkeriet i Galaksen i Værløse.

Loyale kunder fra Furesøs foreninger, sportsklubber og kulturhuse vælger fortsat at få trykt plakater, brochurer, foldere, medlemsblade og opslag hos trykker Bjørn Mortensen og Michael Franzen, der styrer opgaverne og passer trykkeriets maskiner.

For Fontænehuset Furesø er Trykkeriet et socialøkonomisk tiltag, der giver mulighed for, at husets medlemmer kan prøve kræfter med trykkeriet gennem et praktikforløb. Michael Franzen var den første praktikant fra Fontænehuset, og det er gået så godt, at han nu er ansat som assistent hos Bjørn Mortensen.

Trykkeriet har fået kapaciteten udvidet og flytter i august 2018 til nye lokaler ved Bybækskolen i Farum.

Med trykkeriets succes har vi mulighed for at tilbyde flere af vores medlemmer et praktikforløb, hvor de med støtte kan komme nærmere en hverdag tættere på arbejdsmarkedet.

Mette Lunhart

fhv. leder af Fontænehuset Furesø

”Flytningen vil ikke ændre på vores service over for kunderne – tværtimod. Når vi flytter, vil det stadig være muligt for vores Værløse-kunder at hente tryksagerne i Galaksen, mens dem i Farum så kan hente deres materialer lokalt.

Bjørn Mortensen

Trykker

Trykkeriets kontaktinfo

Kontakt Fontænehuset Furesøs Trykkeri – og få et godt tilbud på tryk af dine plakater, foldere, brochurer, medlemsblade og opslag.

61 27 89 94

Ring og få et godt tilbud på dine tryksager

trykkeriet@fh3500.dk

Send din forespørgsel - og vi vender tilbage med et godt tilbud

Du kan også vælge at udfylde nedenstående formular

Luk menu